Omschrijving

De voorinschrijving start op 30 april 2024 (12.00 uur)
Binnenkort gaan we van start met de verkoop van deelfase 13B, bestaande uit 14 woningen gelegen in Rijnvliet Oost. Deze deelfase bestaat uit 10 tweekappers, 2 tussenwoningen en 2 hoekwoningen. De voorinschrijving start op 30 april 2024 (12.00 uur). Je kunt vanaf dat moment jouw voorkeuren voor bouwnummers kenbaar maken op basis van indicatieve verkoopprijzen. De voorinschrijving sluit op dinsdag 7 mei (17.00 uur). Daarna is het niet meer mogelijk een voorinschrijving te starten, te wijzigen of te bekijken. Tijdens de voorinschrijving kun je alvast een account aanmaken en je voorkeuren doorgeven op basis van indicatieve prijzen.

Definitieve start verkoop volgt in mei (op een nader te bepalen datum)
Bij de start verkoop zijn de definitieve verkoopprijzen per bouwnummer bekend en kun je jouw inschrijving definitief maken. De datum waarop dit gaat plaatsvinden volgt binnenkort.

Rijnvliet blijft enorm populair en is nog steeds in ontwikkeling mede dankzij vele betrokken bewoners. En aansprekend voorbeeld daarvan is het project: 'de eetbare woonwijk Rijnvliet' dat onlangs een internationale prijs in de wacht gesleept heeft. Een publieksjury van ruim duizend Europese burgers heeft de Innovation in Politics Awards 2021 toegekend aan Utrecht, in de categorie Ecologie. Een resultaat waar we trots op mogen zijn!

Locatie
Westelijk van Utrecht ligt een unieke wijk waar je perfect kunt wonen, werken, ondernemen en recreëren. Dichtbij de stad wonen in een ruime woning in een groene en waterrijke omgeving. Je vindt in Rijnvliet, hét Nieuwe Tuindorp, eigenlijk alles wat je nodig hebt zoals een Kindcentrum, een groot sportpark met voetbal- en hockeyvelden, (overdekte) tennisbanen, een rugbyclub en een manege. Heel uitnodigend is de grote Strijkviertelplas met een fijn zwemstrand. In de nabijheid zijn ook het groene, uitgestrekte Máximapark, een ziekenhuis en uiteraard complete winkel- en leisure centra aanwezig. Echt bijzonder is de ‘Metaal Kathedraal’, een culturele broedplaats op het snijvlak van ecologie, kunst en samenleving. In Rijnvliet kun je dus in elk jaargetijde recreëren naar hartenlust.

Maar er is meer!
Je fietst vanuit de wijk in 20 minuten over de nieuwe Dafne Schippersbrug naar de binnenstad van Utrecht. Of je neemt de snelle HOV-verbinding die je zo in hartje stad brengt. Daar is elke dag veel te beleven voor alle leeftijden. Utrecht is niet alleen een stad voor vrijwel alle studies, maar ook zeer geliefd vanwege zijn fraaie oude centrum waar vele en bijzondere winkels te vinden zijn. Verder het geweldige Centraal Museum, de schouwburg en het indrukwekkende muziekcentrum Tivoli/Vredenburg. Misschien is vooral de gezellige atmosfeer van het Utrechtse centrum wel het meest aanlokkelijk. Heerlijk langs de mooie grachten slenteren of fietsen, en genieten van een terrasje of een van de vele restaurants.

Perfect gelegen
Rijnvliet ligt zeer centraal in Nederland, waardoor alle grote steden heel goed bereikbaar zijn. In een paar minuten zit je op de A2 en de A12 naar Amsterdam, Den Bosch, Arnhem of Rotterdam/Den Haag!

Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste nieuws en ontwikkelingen over deze nieuwe fase? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief op de projectsite.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

 • Status

  Beschikbaar

Overig

Oppervlaktes en inhoud

 • Woonoppervlakte

  v.a. 131 m2 tot 176 m2

 • Perceeloppervlakte

  v.a. 131 m2 tot 398 m2

 • Inhoud

  v.a. 489 m3 tot 750 m3

Lees meer
 Geïnteresseerd in dit project?

Geïnteresseerd in dit project?

menu-shape