Omschrijving

Update 14-5-2024

De definitieve verkoop start op woensdag 15 mei om 17.00! Je kunt vanaf dat moment je voorinschrijving definitief maken of, als je geen voorinschrijving hebt ingediend, een nieuwe inschrijving te starten. Het inschrijfformulier sluit op woensdag 22 mei om 17.00 uur. Daarna is het niet meer mogelijk om je inschrijving te voltooien, aan te passen of in te zien. Na de sluiting van het formulier worden de woningen toegewezen.

Op de projectsite lees je meer over de voorwaarden voor online inschrijven.

Financiële scan
Bij de definitieve verkoop van deze woningen is het mogelijk om een financiële scan te uploaden. Dit is uiteraard niet verplicht, maar omdat jij de verkoper meer zekerheid geeft met inzicht in jouw financiële situatie, krijg je bij de toewijzing van de woningen een streepje voor op andere inschrijvers zonder financiële scan.

Benieuwd naar meer informatie over het project en de woningen in deze fase? Bekijk ook eens de digitale brochure op de projectsite. Deze geeft een gedetailleerd overzicht van de woningen en is bedoeld om je te informeren en te inspireren. De brochure bevat uitgebreide plattegronden per woningtype, impressies van de woningen en relevante details van elk beschikbaar woningtype.

De nieuwe deelfase 13B bestaat uit 14 woningen gelegen in Rijnvliet Oost. Deze deelfase bestaat uit 10 tweekappers, 2 tussenwoningen en 2 hoekwoningen. De woningen hebben een rustige ligging aan een park(je). Bovendien zijn ze zeer compleet en energiezuinig.

Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste nieuws en ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief op de projectsite.

Rijnvliet blijft enorm populair en is nog steeds in ontwikkeling mede dankzij vele betrokken bewoners. En aansprekend voorbeeld daarvan is het project: 'de eetbare woonwijk Rijnvliet' dat onlangs een internationale prijs in de wacht gesleept heeft. Een publieksjury van ruim duizend Europese burgers heeft de Innovation in Politics Awards 2021 toegekend aan Utrecht, in de categorie Ecologie. Een resultaat waar we trots op mogen zijn!

Kenmerken Type N
+ Moderne architectuur met siermetselwerk en sfeervolle pergola
+ Standaard dakopbouw zorgt voor veel licht en ruimte op de zolder
+ Zeer diepe achtertuin, tot wel 20 meter diep
+ Achter de achtertuineen ruime groenstrook, die grenst aan het water
+ Ruime woning, inwendige breedte 5.7 meter
+ Woonoppervlakte ca. 176 m2
+ Kaveloppervlakte ca. 338 tot 398 m2
+ Standaard 3 (slaap)kamers
+ Frans balkon aan voorzijde
+ Complete badkamer
+ Vrij indeelbare zolder met mogelijkheid tot extra (slaap)kamer(s)
+ Aangebouwde garage met parkeerplaats op eigen terrein
+ Energiezuinige woning, energielabel A++
+ Natuurinclusief elementen in het metselwerk
+ Vele opties en uitbreidingsmogelijkheden

Locatie
Westelijk van Utrecht ligt een unieke wijk waar je perfect kunt wonen, werken, ondernemen en recreëren. Dichtbij de stad wonen in een ruime woning in een groene en waterrijke omgeving. Je vindt in Rijnvliet, hét Nieuwe Tuindorp, eigenlijk alles wat je nodig hebt zoals een Kindcentrum, een groot sportpark met voetbal- en hockeyvelden, (overdekte) tennisbanen, een rugbyclub en een manege. Heel uitnodigend is de grote Strijkviertelplas met een fijn zwemstrand. In de nabijheid zijn ook het groene, uitgestrekte Máximapark, een ziekenhuis en uiteraard complete winkel- en leisure centra aanwezig. Echt bijzonder is de ‘Metaal Kathedraal’, een culturele broedplaats op het snijvlak van ecologie, kunst en samenleving. In Rijnvliet kun je dus in elk jaargetijde recreëren naar hartenlust.

Maar er is meer!
Je fietst vanuit de wijk in 20 minuten over de nieuwe Dafne Schippersbrug naar de binnenstad van Utrecht. Of je neemt de snelle HOV-verbinding die je zo in hartje stad brengt. Daar is elke dag veel te beleven voor alle leeftijden. Utrecht is niet alleen een stad voor vrijwel alle studies, maar ook zeer geliefd vanwege zijn fraaie oude centrum waar vele en bijzondere winkels te vinden zijn. Verder het geweldige Centraal Museum, de schouwburg en het indrukwekkende muziekcentrum Tivoli/Vredenburg. Misschien is vooral de gezellige atmosfeer van het Utrechtse centrum wel het meest aanlokkelijk. Heerlijk langs de mooie grachten slenteren of fietsen, en genieten van een terrasje of een van de vele restaurants.

Perfect gelegen
Rijnvliet ligt zeer centraal in Nederland, waardoor alle grote steden heel goed bereikbaar zijn. In een paar minuten zit je op de A2 en de A12 naar Amsterdam, Den Bosch, Arnhem of Rotterdam/Den Haag!

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

 • Prijs

  € 855.000 v.o.n.

Overig

 • Plaats

  Utrecht

Oppervlaktes en inhoud

 • Woonoppervlakte

  176 m2

 • Inhoud

  750 m3

 • Aantal kamers

  5

 • Aantal slaapkamers

  4

 • Aantal woonlagen

  3 woonlagen

Huistype

 • Soort woning

  Eengezinswoning

 • Soort bouw

  Woonhuis

Energieklasse

 • Isolatie

  Volledig geisoleerd

 • Warm water

  Elektrische boiler eigendom

Lees meer

In de buurt

Toon mij
  Toon filters
    Geïnteresseerd in dit project?

   Geïnteresseerd in dit project?

   menu-shape