Omschrijving

Wonderwoods – Specials

Ervaar deze exclusieve woonbeleving op unieke hoogte, gelegen nabij het bruisende centrum van Utrecht en station Utrecht Centraal. Dit bijzondere appartement op de 13e en 14e verdieping van de Boeri-toren, met uitzicht over de oude stad en zicht op de Domtoren, biedt een ongekende luxe en ruimte voor een echtpaar of gezin dat op zoek is naar iets bijzonders.

Verdieping 13
Maak hier je eigen woonsfeer met een oase van luxe. Het appartement kom je binnen via de ruime ontvangsthal met voorzieningen zoals een garderobe- en gastentoilet. De riante eetkeuken met het fijne balkon zorgt voor een echt thuisgevoel. De centrale keuken zorgt voor een sfeervolle ambiance in het hart van de woning. De aangrenzende living, eveneens met balkon en toegang tot het indrukwekkende dakterras, is het perfecte toevluchtsoord voor ontspanning. De royale master bedroom, met ruimte voor een stijlvolle walk-in closet, heeft een eigen balkon en luxe badkamer, voorzien van ligbad, inloopdouche, toilet en dubbele wastafel, completeert deze verdieping.

Verdieping 14
Hier wacht een wereld aan mogelijkheden. Via de trap in de living kom je in de (overloop)hal die toegang biedt naar diverse royale slaapkamers, een complete badkamer, allen met mogelijkheden voor het creëren van voldoende kast- en bergruimte. Twee terrassen bieden prachtige uitzichten over Utrecht en de omgeving. Afhankelijk van de woonwensen en behoeften kan er nagedacht worden over de indeling van de ruimten. Naast slapen, logeren, gamen en werken is hier volop ruimte om een eigen gym te realiseren.
Dit unieke appartement is voorzien van vloerverwarming en -koeling, energielabel A+++, en biedt twee parkeerplaatsen (optioneel te huur) in de ondergrondse garage. Wonen op deze hoogte betekent genieten van bijzondere uitzichten op de stad en de omgeving, in combinatie met alle moderne comfort en luxe die je maar kunt wensen. Ervaar de ultieme woonbeleving op deze exclusieve locatie, waar stijl en ruimte samenkomen op indrukwekkende wijze.

Meer over wonen in de Boeri-toren

Entree - lobby
De Boeri-toren heeft een eigen chique lobby die goed is beveiligd en met een persoonlijke key te openen. In de lobby bevinden zich de postbussen, de liften en het trappenhuis. In de lobby van de Boeri-toren bevindt zich tevens een huismeesterservice.

Parkeren Wonderwoods
De koper(s) van de Special M1 wordt, ten tijde van het ondertekenen van de koopovereenkomst de mogelijkheid geboden tot het huren van een of twee vaste parkeerplaatsen in parkeergarage Wonderwoods.

VVE en servicekosten
Voor de appartementen in de Boeri-toren wordt een Vereniging van Eigenaren opgericht. Iedere eigenaar van een appartement wordt automatisch en van rechtswege lid van deze vereniging.

Erfpacht
De erfpacht voor Wonderwoods is eeuwigdurend afgekocht.

Oplevering
De oplevering van de Boeri-toren start naar verwachting in Q3 2024.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

 • Prijs

  € 2.595.000 v.o.n.

Oppervlaktes en inhoud

 • Woonoppervlakte

  v.a. 272 m2 tot 286 m2

 • Aantal kamers

  3

 • Aantal woonlagen

  1 woonlagen

 Geïnteresseerd in dit project?

Geïnteresseerd in dit project?

menu-shape