Omschrijving

***OPEN HUIS ELKE DONDERDAG VAN 15:30-17:00 UUR, LOCATIE IS DE MONNETLAAN TE UTRECHT***

Your Us 13 Koopappartementen

Is Utrecht jouw stad? En zou je er heel graag een betaalbaar appartement kopen dat je helemaal naar je eigen wens kan afwerken en inrichten? Goed nieuws, in Your US 13 kan dat! Lees snel verder en woon straks in deze vernieuwde buurt in een mooie, gezellige stad die altijd leeft.

Dit is het derde appartementengebouw waarin we grondig gerenoveerde appartementen gaan verkopen. De voorgaande twee zijn razendsnel verkocht. Iedereen is erg enthousiast en ziet de appartementen van Your Us als dé kans op een eigen koophuis in Utrecht.

Je eigen buiten
Alle appartementen in Your Urban Space hebben een tuin of balkon. Je woont dus lekker stads en toch heb je alle ruimte om buiten te genieten. Bovendien deel je met je buren een super leuke binnentuin. Voor een goede basis brengen wij de contouren van de binnentuin aan. Samen met de andere bewoners bepaal je in een co-creatie hoe de binnentuin eruit komt te zien. Wordt het een stadstuin, natuurlijke tuin, buurtmoestuin of een tuin om in te relaxen. Bij elk thema ligt de focus net op iets anders. En misschien kiezen jullie wel voor een mooie mix van deze vier thema’s, ook dat kan natuurlijk. De binnentuin als ideale ontmoetingsplek!

Voordeel van koop, investeer in je thuis.
Wie weet is het nu ook voor jou het moment om een appartement te kopen. De rente is laag en de huizenprijzen stijgen. Koop in Your Us 13 een betaalbaar appartement en knap het zelf op. Beschik je niet over twee rechterhanden en heb je het liever kant en klaar of iets daartussenin dan kan dat natuurlijk ook. Het is aan jou. Je kunt vrij kiezen uit ‘klusklaar’, eventueel uitgebreid met diverse meer- en minderwerkopties of je gaat voor één van de pakketten ‘inrichtingsklaar’ en ‘woonklaar’. Goed om te weten: het grootste deel van de kosten kun je mee laten financieren in de hypotheek.

Kies je favoriet!

In Your Us 13 heb je keuze uit nieuw, dat zijn de appartementen op de begane grond, of bestaand, dat zijn de appartementen op de verdiepingen.

Op de begane grond woon je zo goed als nieuw
Tijdens de bouw breken we de bestaande begane grond indeling af en delen we die opnieuw in met (gezamenlijke) bergingen en mooie appartementen met voor- en achtertuin. Bovendien plaatsen we nieuwe buitenkozijnen met grote glazen puien, een voordeur aan de straatzijde en openslaande deuren naar de achtertuin. Daardoor koop je zo goed als nieuw. De wanden zijn behangklaar, de plafonds zijn netjes gespoten en de stopcontacten en het schakelmateriaal zijn gloednieuw. Uiteraard zijn ook de cv- en mechanische ventilatie installaties, badkamer en keuken nieuw, maar dát geldt voor alle appartementen.

Bestaand kopen in een vernieuwd jasje
De appartementen op de verdiepingen zijn bestaande woningen die we grondig renoveren. Binnen kun je als koper zelf aan de slag. Eigenlijk is het niet anders dan het kopen van een bestaand appartement. Ook dan heb je volop ruimte om je eigen aanpassingen te doen en is het vertrekpunt bij elke woning anders. Dat hebben we hier ook. Alleen het voordeel in Your Urban Space is dat de gevels, het dak en de balkons worden aangepakt en dat de keuken, badkamer en toilet, en de verwarming en ventilatie nieuw worden aangebracht. Daar hoef je dus niets meer aan te doen. Als je de sleutel krijgt, voldoen die onderdelen qua uitstraling en comfort straks weer helemaal aan de eisen van nu.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

 • Prijs

  € 140.950 v.o.n.

Oppervlaktes en inhoud

 • Woonoppervlakte

  74 m2

 • Aantal kamers

  4

 • Aantal slaapkamers

  3

 • Aantal woonlagen

  1 woonlagen

Lees meer
 Geïnteresseerd in dit project?

Geïnteresseerd in dit project?

menu-shape