Omschrijving

***verhuur gestart***

INSCHRIJVEN
Als je interesse hebt in een huurappartement aan de Marshalllaan in Your Urban Space, dan dien je het inschrijfformulier volledig in te vullen en deze met alle gevraagde bijlagen (zie checklist) in te leveren bij de Brecheisen Makelaars via mail, post of door een en ander persoonlijk langs te brengen.

Welkom in Your Urban Space!
Zoeken jullie een mooi huurappartement? Ga je op jezelf wonen of vorm je al een klein gezin? In alle gevallen kun je slagen voor een huurappartement in Your Urban Space. Het aanbod is gevarieerd. Er zijn 3- en 4-kamerappartementen op de begane grond met een heerlijke voor- en achtertuin en diverse 3- en 4-kamerappartementen met een fijn balkon op de verdiepingen.

OPEN HUIS
Iedere dinsdagmiddag tussen 16:00 en 17:30 uur zal er een open huis plaatsvinden op de Marshalllaan 293.
Je bent daar iedere week van harte welkom.

YOUR URBAN SPACE
In Your Urban Space komen in totaal 252 royale huurappartementen die zijn verdeeld over vier gebouwen. Deze gebouwen worden gefaseerd verbouwd en verhuurd. Steeds als een gebouw bijna klaar is, starten we met de verhuur. Elk gebouw ligt aan een groene binnentuin, waar alle bewoners gebruik van mogen maken.
“Even snel een boodschap doen als je uit je werk komt, op zaterdagochtend koffie drinken om de hoek, een nieuw boek halen bij de bieb, met de bus naar de stad of rondje hardlopen langs het kanaal of in het park. Your Urban Space is de perfecte uitvalsbasis.
Park Transwijk ligt om de hoek. Hier kun je ontspannen met vrienden, hardlopen of naar de stadsboerderij. Nog leuker wordt het als er weer een festival of concert is. Het bevrijdingsfeest mag je niet missen! En het mooie is, vanaf het park loop je in een paar minuten naar huis.”

OPLEVERINGSNIVEAU
De huurappartementen worden turn-key opgeleverd. Helemaal af dus! De appartementen hebben een splinternieuwe keuken, toilet en badkamer en alle binnendeuren worden vervangen. Daarbij zijn de wanden behangen met scan behang. Je hoeft alleen nog een vloer te leggen en als je wilt kun je óók dat via ons regelen, via Alfavloeren. Voorbeelden van vloeren en de projectaanbiedingen liggen voor je klaar in de modelwoning.

Energielabel A! De huurappartementen worden zo grondig gerenoveerd dat ze als nieuw zijn. De gevels, het dak, de ramen en kozijnen, de balkons, het sanitair, de keuken, de verwarming en de ventilatie zijn aangepakt. Op zo’n manier dat zelfs energielabel A is bereikt! Heel energiezuinig dus.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

 • Prijs

  € 915 v.o.n.

Oppervlaktes en inhoud

 • Woonoppervlakte

  78 m2

 • Aantal kamers

  4

 • Aantal woonlagen

  1 woonlagen

 Geïnteresseerd in dit project?

Geïnteresseerd in dit project?

menu-shape