Ontdek Parijsch tijdens de Parijsch Experience op 25 mei!

Parijsch groeit. Steeds meer buurten verschijnen en nieuwe bewoners maken er hun thuis. Ben je benieuwd naar komende bouwprojecten? Je bent van harte welkom op de Parijsch Lente Experience op zaterdag 25 mei. Een middag met tips over duurzaam wonen en leuke workshops voor iedereen!

Koningsdag komt eraan. Opruimen!

Koningsdag komt er aan! De perfecte tijd om eens lekker door je woning te gaan. Wat kan er allemaal weg? Het speelgoed waar je kids al lang niet meer mee spelen. Een stapel boeken uit de overvolle boekenkast. Je CD en DVD-collectie? Kleding, schoenen en toch ook maar die leuke vaasjes die al een jaar ongebruikt in de kast staan.

In verkoop De Schatkamer

De verkoop van 29 appartementen in het kleinschalige appartementengebouw De Schatkamer is in volle gang, 50% is inmiddels verkocht en in de zomer zal er gestart worden met de bouw!

NVM Open Huizen Dag 30 maart

Het Wetering Eiland is volop in aanbouw. Fase 1 van het eiland wordt al een tijdje bewoond en momenteel zijn we druk bezig met de bouw van fase 2. Nieuwsgierig?

Kom 17 Januari naar de Winter Informatiemarkt

Op donderdag 17 januari ben je tussen 19.00 en 20.00 uur van harte welkom op de Winter Informatiemarkt in het Atelier Parijsch. We vertellen je graag meer over de woningen die nu in verkoop zijn én over de aankomende projecten.

Mijn eerste koophuis. Waar moet ik beginnen?

Het kopen van een woning is een spannend gebeurtenis. Extra spannend als je niet weet wat je kunt verwachten omdat het je eerste koophuis is. Waar moet ik beginnen? Hoe weet ik hoeveel ik kan lenen? Wie kan ik vragen om advies?

Ga jij ook verhuizen deze zomer?

Heb je vakantieplannen? Of gebruik je deze zomer om op zoek te gaan naar je nieuwe droom plek? De cijfers liegen er niet om. 1,5 miljoen mensen verhuizen per jaar waarvan het merendeel dit in de zomer doet.

Leegstand

Voor ieders gevoel gaat het goed in de vastgoedmarkt. Huizenprijzen zijn toren hoog en omloopsnelheden van verkopen in de randstad zijn zelden zo laag geweest. Er is een woningtekort. Toch staat er tussen de 45 en 70 miljoen vierkante meter leeg in het niet-woningsegment.

De nieuwe woningmarktrapportage

We zijn alweer 4 maanden verder in het nieuwe jaar. Elk kwartaal brengt Brecheisen een woningrapportage uit waarin de marktcijfers per postcodegebied zijn gebundeld en geanalyseerd.

Open huizen dag 7 april 2018

Een kleine 85.000 mensen bezochten de 12.000 huizen die meededen aan de open huizendag. Ook in Utrecht, Vleuten, Houten, Amersfoort en Leidsche Rijn werden huizen opengesteld voor geïnteresseerden.

NVM OPEN HUIZEN ROUTE.

Aanstaande zaterdag is het tijd voor de NVM Open Huizen Route. Dit evenement wordt elk jaar 2 keer grootschalig georganiseerd door de NVM. Brecheisen Makelaars doet elk half jaar mee met dit evenement en geeft verkopers in Utrecht, Vleuten, Leidsche Rijn, Houten en Amersfoort de gelegenheid om hun huis op deze dag open te stellen voor woningzoekende.