Naar het nieuwsoverzicht
Naar het nieuwsoverzicht

Be Welcome in Cartesius | Kom langs op 6 september a.s.

Fraaie appartementen en oogverblindende stadswoningen zijn nu te koop in Cartesius. Wil jij veel buitenruimte, of toch die extra slaapkamer? Een woning kopen is niet zomaar iets. Wij begrijpen dat jij als geïnteresseerde  of potentiële koper vragen hebt en meer wilt weten. Voor jou hebben we goed nieuws.

Kom naar het inloopmoment in het monumentale CAB voor de koopwoningen in Nicoya! Ons deskundig verkoopteam staat voor jou klaar om je te informeren over het beschikbare aanbod van de koopwoningen en het beantwoorden van je vragen over het plan en de woningen. Daarnaast kan je bij de bouwplaats kijken waar volop wordt gewerkt en waar jij binnenkort misschien wel gaat wonen.

Inloopmoment
Waar: CAB Utrecht
Locatie: Cartesius Utrecht Projectkantoor, 1e etage
Adres: Rondom 90A, 3534 BA Utrecht
Tijd: 16.00 uur tot 18.00 uur

Cartesius is een unieke plek om te wonen en gezond en duurzaam te leven. In Nicoya vind je luxe koopappartementen vanaf € 435.000,- v.o.n. en exclusieve stadswoningen vanaf € 1.040.000,- v.o.n. De bouw van de appartementen en stadswoningen in Nicoya is in volle gang. De oplevering is naar verwachting in het vierde kwartaal van 2025.

In Cartesius woon je in hartje Utrecht met veel groen om je heen en veel voorzieningen zoals een supermarkt in het CAB “de Huiskamer van de Wijk”. Cartesius ligt heel centraal, kijk hier naar de locatie. Werk je in Amsterdam? Je woont naast het station Utrecht Zuilen met verbindingen door het hele land. Zo ben je bijvoorbeeld in ruim 35 minuten bij het station Amsterdam Amstel!

Er is geen aanmelding nodig, dus kom gezellig binnenlopen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in Cartesius!

Nog meer weten?

Bekijk ook onze andere artikelen

Bekijk andere artikelen
arrow
menu-shape