Naar het nieuwsoverzicht
Naar het nieuwsoverzicht

Het eerste groen in Wonderwoods is geplant!

Eens in de zoveel tijd komt er een project voorbij dat de Utrechtse skyline verandert. Een gebouw dat een nieuwe standaard zal zetten en door heel het land bekend zal zijn. Een project als Wonderwoods. En met trots kunnen wij zeggen dat het eerste groen in deze toekomstige iconische groene toren is geplant.

Leef midden in de natuur – in de stad

Wonderwoods wordt het icoon van het Beurskwartier, de nieuwe healthy urban woonwijk van Utrecht. Een project waarin mensen, natuur en technologie samengaan, waar harmonie heerst. In het bruisende hart van Utrecht komen de twee groenste torens van Nederland waarin alle aspecten van het leven samen komen: wonen, werken, cultuur, vrije tijd, eten en drinken. Met trots kunnen wij ook zeggen dat we sinds enige tijd alle reguliere appartementen in samenwerking met Eefje Voogd hebben verkocht! En wij samen met de ontwikkelaar G&S& en aannemer Volker Wessels niet kunnen wachten iedereen te verwelkomen in Wonderwoods!

Het beste Italiaanse design door Stefano Boeri Interiors

Hoewel alle regulieren appartementen verkocht zijn is er nog een mogelijkheid om in deze iconische toren te wonen, er zijn namelijk nog enkele met natuur omgeven tweelaagse penthouses in de woontoren van ’s werelds bekendste Italiaanse architect Stefano Boeri: “Wonderwoods” beschikbaar.

De penthouses zijn gelegen op de 29e en 30e verdieping en bieden prachtig uitzicht over de stad. Voor de kopers van de penthouses staan indien gewenst interieurdesigners van Stefano Boeri Architetti klaar. Zij bieden advies en inspiratie met onder meer verschillende interieurconcepten.

De interieur designers van Stefano Boeri Architetti willen dat jij je gelukkig voelt in je eigen huis. Speciaal voor de penthouses hebben zij daarom drie verschillende interieurconcepten gecreëerd waaruit je (eventueel) kunt kiezen.

Eclectic
Deze penthouses zijn een eerbetoon aan de esthetiek van Milanese interieurs met een eigentijdse touch. Door nieuwe technologieën te combineren met verfijnde en handgemaakte materialen zoals Crema Avorio marmer, terrazzo vloer met Travertijn marmeren inzetstukken en messing details, ontstaat er een unieke ruimtelijke sfeer. Een luxueus en eclectisch interieurontwerp dat een verfijnde hedendaagse taal spreekt.

Essential
Deze penthouses zijn ontwikkeld als open-plan woningtypologieën. De tijdloze esthetische neutraliteit van klei laat warme houten elementen toe om een zachte ruimtesfeer te creëren, terwijl doorzichtig en melkachtig glas het licht in de omgeving toelaat. Wat wij noemen warm en uitnodigend.

Eccentric
Deze penthouses hebben een dynamische en meer alternatieve stijl, die wordt bepaald door het gebruik van nieuwe materialen, maar ook klassieke materialen. De muren zijn afwisselend bekleed met kalksteen en accenten van gestreepte keramische tegels, zonder onderscheid te maken tussen het beoogde gebruik van de ruimtes, waardoor een unieke taal in het hele appartement ontstaat. Een rustieke en toch chique sfeer.

Interesse? 

Neem dan contact op met ons verkoopteam, wij staan klaar om u mee te nemen door het unieke concept dat Wonderwoods te bieden heeft.

Nog meer weten?

Bekijk ook onze andere artikelen

Bekijk andere artikelen
arrow
menu-shape