Naar het nieuwsoverzicht
Naar het nieuwsoverzicht

Nieuw woningaanbod Rijnvliet Oost op komst!

We hebben goed nieuws. Het is tijd voor nieuw aanbod binnen het project Rijnvliet Oost. De nieuwe deelfase 13A bestaat uit een gevarieerd aanbod van 22 hofwoningen en is gelegen in het noordelijkste deel van Rijnvliet Oost. Via het Apenboompad fiets je binnen 15 minuten naar de Domtoren.

Deze deelfase bestaat uit een zeer gevarieerd aanbod van in totaal 22 hofwoningen. Waaronder 14 tussenwoningen met een vanaf prijs van circa € 435.000 V.O.N. (indicatief) en 8 hoekwoningen met een vanaf prijs van circa € 490.000 V.O.N. (indicatief).

De woningen zijn betaalbaar, zeer compleet en energiezuinig. De voorzijde van de woningen is gelegen aan een fraai groen hofje.  De achtertuinen zijn gelegen aan het water of aan het groen. Het gebruiksoppervlakte van de woningen varieert van ca. 90 tot 110 m2. Het perceeloppervlak varieert van ca. 76 tot 240 m2.

Impressies en indicatieve prijzen

De woning impressies en plattegronden zijn op dit moment in de maak en voegen we binnenkort, samen met de indicatieve prijzen, aan de projectpagina toe. Naar verwachting start de voorverkoop van de 22 betaalbare woningen in de loop van december 2023 al.

Schrijf je in op de projectwebsite en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Nog meer weten?

Bekijk ook onze andere artikelen

Bekijk andere artikelen
arrow
menu-shape