Naar het nieuwsoverzicht
Naar het nieuwsoverzicht

Verkoop fase 2B van Borg&Buiten gestart! Schrijf je nu in!

Na de succesvolle verkoop van fase 2A, is nu ook de verkoop van fase 2B van Borg&Buiten gestart. De woningtypes die in verkoop gaan, zijn je vast niet onbekend want deze zagen we ook al bij fase 2A. Duurzame tussen- en hoekwoningen vanaf € 348.000,- vrij op naam met een klassieke en toch heel eigentijdse uitstraling. Door de variatie in woningtypes, kapvormen en steenkleuren, ontstaat een speels karakter.

Inloopmoment op 6 maart

Meer weten over de woningen van fase 2B? Op woensdag 6 maart ben je tussen 17.00 en 18.30 uur van harte welkom bij het inloopmoment in het informatiecentrum Atelier Parijsch. Meld je hier aan!

Duurzaamheid

Met een nieuwbouwwoning in Borg & Buiten ben je echt klaar voor de toekomst. De woningen hebben energielabel A+++ of zelfs A++++ en zijn uitstekend geïsoleerd en hebben een intelligente warmtepomp. Het dak is voorzien van zonnepanelen en de ramen zijn van HR+++ glas. Dit maakt je woning enorm energiezuinig. Maar wonen voor de toekomst betekent nog veel meer. Ontdek het snel!

De charme van Borg & Buiten

Tussen Forteneiland en het buitengebied van Culemborg vind je straks de nieuwe wijk Borg & Buiten. Geïnspireerd op het buitenleven wordt dit misschien wel één van de mooiste plekken van Parijsch. In Borg & Buiten trekken we de natuur van het aangrenzende buitengebied de wijk in. Het groene Kooikerpark loopt met een vloeiende beweging dwars door de wijk. De straten zijn autoluw of zelfs helemaal autovrij. Hier kunnen kinderen veilig op avontuur. In Borg & Buiten vind je volop ruimte om te spelen, te bewegen en te ontmoeten.

Nog meer weten?

Bekijk ook onze andere artikelen

Bekijk andere artikelen
arrow
menu-shape