Naar het nieuwsoverzicht
Naar het nieuwsoverzicht

Wat kost een huis verkopen?

Wanneer je je woning gaat verkopen levert je dit uiteraard het nodige geld op. Waar veel mensen niet direct aan denken is dat het verkopen van je huis ook de nodige kosten heeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de makelaarskosten, promotiemateriaal om jouw woning in het zonnetje te zetten en meer. Er zijn mensen die het goedkoop aan willen pakken en hun huis bijvoorbeeld zonder makelaar en de daarbij komende kosten willen verkopen. In dit artikel geven we je een paar redenen waarom je je huis beter met Brecheisen kunt verkopen dan wanneer je dit zelf aanpakt. De kosten van een huis verkopen via Brecheisen hangt altijd af van de verkoopprijs van de desbetreffende woning. Op basis daarvan worden vooraf duidelijke afspraken gemaakt. Wat kost een huis verkopen? Houd er rekening mee dat dit kan oplopen tot een paar duizend euro.

Tijd tegenover geld

Op internet vind je diverse websites waar je kunt lezen hoeveel geld je kunt besparen wanneer je besluit om je woning zelf te gaan verkopen. Wat deze websites er vaak niet bij benoemen is dat je er natuurlijk voor kunt kiezen om zonder makelaar aan de slag te gaan, maar dat je hier ontzettend veel tijd mee kwijt bent. Alles wat een makelaar doet moet jij zelf ondernemen. Denk hierbij aan kwalitatief promotiemateriaal zoals foto’s, een video en een wervende tekst maken maar ook aan het verspreiden onder een groot netwerk. Houd er rekening mee dat dit ontzettend veel tijd kost, helemaal wanneer je fulltime werkt. Deze tijd kun je besparen door alles over te laten aan de experts van Brecheisen. Omdat het verkopen van je huis hun specialiteit is weten ze precies wat ze moeten doen. Zij weten namelijk wat er wel of niet speelt op de huizenmarkt.

Groter publiek

Wij hebben bijvoorbeeld een ontzettend groot netwerk. In ons klantenbestand staan bijvoorbeeld alleen al meer dan 15.000 huizenzoekers wat betekent dat er minimaal 100 potentiële kopers voor jouw huis zijn! Daarnaast hebben we een nieuwsbrief die maandelijks naar duizenden leden wordt verstuurd en hebben we een fysiek magazine met veel abonnees. Moet je je eens voorstellen hoeveel mensen jouw woning onder ogen krijgen? Daar kan een social media post of een briefje bij buren door de brievenbus niet tegenop. Wij attenderen overigens ook jouw buren op het feit dat je huis wordt verkocht. Wie weet kennen zij iemand die interesse heeft in jouw woning.

Je huis verkopen bij Brecheisen

De kosten van het verkopen van je woning via Brecheisen hangt af van de uiteindelijke verkoopprijs. Wij zorgen er altijd voor dat het verschil tussen de vraagprijs en de uiteindelijke verkoopprijs zo laag mogelijk ligt. Op die manier weet je zeker dat je de waarde van jouw woning betaald krijgt. Bij een vrijblijvend gesprek met een van de experts van Brecheisen kom je altijd te weten hoeveel geld je kwijt bent aan het verkopen van jouw woning via ons. De afspraken omtrent de betaling en de hoogte van de kosten wordt daarom ook altijd vooraf vastgelegd. Zo weet je zeker waar je aan toe bent en wat de totale kosten gaan worden van het verkopen van jouw huis. Bij Brecheisen sta je dus nooit voor een verrassing, behalve de verrassing van hoe snel jouw woning verkocht kan worden voor een goede prijs.

Nog meer weten?

Bekijk ook onze andere artikelen

Bekijk andere artikelen
arrow
menu-shape