Parijsch: Architectenkavels Project is gerealiseerd.

4105 LE, Culemborg Project website
van € 198.900,- tot € 386.100,- v.o.n.

Beschrijving

Architectenkavels

10 vrije kavels.
Kaveloppervlakte 306 m2 tot 594 m2.
Grondprijs € 198.900,- tot € 386.100,-.

Dit is een heel bijzonder stukje Parijsch. Elf bouwkavels waar woonplekken met eigen, bijzondere verhalen gaan ontstaan. Kavels met karakter! U heeft hier de kans om, samen met één van de vier geselecteerde architecten, uw eigen droomhuis te realiseren. In een bijzondere wijk, die nét dat beetje meer biedt.

De kavels variëren in oppervlakte van circa 306 tot 594 m2. De grondprijzen lopen uiteen van € 198.900,-- tot € 386.100,--. Heb je interesse? Neem dan contact op met de makelaar of schrijf je digitaal in via de projectwebsite.

Onderscheidende woonplekken

Architectenkavels zijn bouwkavels voor mensen die een onderscheidende woonplek zoeken. Natuurlijk is dat een plek waar je veel natuur hebt, en alle ruimte om je droomhuis te verwezenlijken. Maar dat is slechts een deel van een echt onderscheidende plek.

Een Architectenkavel is ook een keuze voor karakter, gereflecteerd in het ontwerp van de woonplek. Het karakter van Parijsch, en vooral de karakters van één van de vier betrokken architecten. Dankzij hun verhaal, en dat van de toekomstige bewoners, wordt elke woonplek echt uniek.

Welk karakter past jou?

Het nieuwe gebied in Parijsch krijgt een avontuurlijke invulling met veel afwisseling en volop ruimte voor spannende (duurzame) initiatieven. Hier passen niet alle architecten en ontwerpen bij. Dit vraagt om architecten met karakter.

Daarom hebben wij gekozen voor Ana, Arthur, Jenny en Sanne. Zij zijn onlosmakelijk verbonden met het project en zijn als geen ander in staat om elk kavel en ontwerp uniek te maken. Nieuwsgierig naar hun filosofie en verhalen? Bekijk dan de video’s op hun introductiepagina’s.

De geselecteerde architecten hebben allemaal veel ervaring met ontwerpen voor particulieren en begrijpen ze de filosofie van Parijsch als geen ander. Een keuze voor een Architectenkavel in Parijsch, is ook een keuze voor de samenwerking met één van deze vier architecten.

Alle informatie kunt u vinden op de projectwebsite: www.architectenkavels.nl
Lees meer

Omgeving

Ideaal gelegen, veel te doenNatuur in de buurt, stad om de hoek. Je dag is hier zo voorbij. Pak de trein of ga er met de auto eens op uit. Parijsch is zo centraal gelegen, alles is dichtbij! Wat je dagelijks nodig hebt is er al, aan voorzieningen geen gebrek. Parijsch is klaar voor jou!
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Perceeloppervlakte 306-592 m²
Lees meer