window.dataLayer = window.dataLayer || []; {% endif %}
Plan een bezichtiging

Geen plek zoals hier

Beschrijving

Lees meer
***NU IN VERKOOP***

De nieuwe fase van De Nieuwe Defensie is vanaf heden in de verkoop. Het is nu mogelijk jezelf in te schrijven op de bouwnummers van jouw voorkeur via de projectwebsite.

Ooit gedacht zo groen te kunnen wonen dicht bij de Utrechtse binnenstad? In De Nieuwe Defensie geniet je van de gezelligheid en de nabijheid van het centrum, met restaurants en terrasjes, én van de geborgenheid van de groene binnentuin en autovrije binnenstraten waar de kinderen veilig spelen. Deze 4 sfeervolle XL-appartementen in Blok 3A hebben een woonoppervlakte van ruim 100 m2, 2 óf 3 slaapkamers en een balkon aan de woonkamer. Een comfortabel nieuwbouwappartement mét eigen parkeerplaats in de garage, te midden van alles. Is dat wat jij zoekt?

Kom binnen!
Deze ruime appartementen op de 1e, 2e, 3e of 4e verdieping hebben de entree in het trappenhuis, waar je met de trap of lift naar boven komt. In de hal vind je onder meer het toilet, de luxe afgewerkte badkamer met wastafel en douche en een inpandige berging waarin je de wasmachine kwijt kunt. Het appartement op de 1e verdieping is het grootst en heeft een woonkamer van ruim 14 meter lang en circa 4,5 meter breed. Aan de voorzijde bevinden zich de aansluitingen voor de keuken, met eiland. Hier is tevens de schuifpui naar het balkon. Dit appartement heeft 2 slaapkamers, waarvan 1 bereikbaar is vanuit de woonkamer.

Extra slaapkamer?
De appartementen op de hogere verdiepingen zijn hoekappartementen met 3 slaapkamers. Hier geniet je van extra veel lichtinval in de woonkamer dankzij de ramen in de zijgevel. De aansluitingen voor de (rechte) keuken bevinden zich aan de kant van de binnentuin . Aan deze kant is ook het zonnige balkon, gericht op het zuidwesten. Voor elk van de XL-appartementen is een eigen parkeerplaats aanwezig in de ondergrondse bewonersgarage. Bovendien zijn er 2 plekken voor je gereserveerd in de fietsenstalling.

Nieuwe toewijzingsprocedure
Voor De Nieuwe Defensie blok 3A geldt een nieuwe toewijzingsprocedure. Er vindt nog steeds een loting bij de notaris plaats, alleen dien je voor deze fase een financiële check (de verklaring waarin staat dat je de woning kunt betalen) te uploaden. Kandidaten die een financiële check hebben geüpload krijgen voorrang boven kandidaten zonder financiële check. Je kunt de financiële check alleen uploaden in jouw persoonlijke account tijdens de inschrijfperiode. De financiële check mag niet ouder dan 3 maanden zijn. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na de toewijzing vernietigen wij deze informatie.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met het verkoopteam!

Meer info: www.denieuwedefensie.nl
Plan een bezichtiging

Een betere kijk op je plek

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Prijs € 651.500,- v.o.n.
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Appartement, portiekflat
Soort bouw Nieuwbouw
Oppervlaktes en inhoud
Woonoppervlakte 108 m²
Inhoud 387 m³
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 11 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 4 (waarvan 3 slaapkamers)
Locatie
Ligging Aan park
Aan water
Uitrusting
Badkamervoorzieningen Inloopdouche
Wastafel
Heeft een balkon Ja
Heeft schuur/berging Ja

De buurt waar De Nieuwe Defensie | Appartement XL Bouwnummer 368, 3527 KW Utrecht zich bevindt

Kruideniers en supermarkten
Scholen en kinderopvang
Restaurants
Winkels

Neem een kijkje

Heeft deze plek je helemaal te pakken? Reageer dan, of plan meteen een bezichtiging. Want waarom wachten, toch? Wij vertellen je graag meer over de buurt en andere eigenschappen van deze fantastische plek.

Jouw makelaar

Brecheisen Makelaars Utrecht B.V.

030 - 233 11 34 E-mail
Neem contact met mij op