Naar het nieuwsoverzicht
Naar het nieuwsoverzicht

Borg & Buiten breidt verder uit met de komst van 23 royale woningen

Op donderdag 25 januari 2024 om 15.00 uur start de online verkoop van het exclusieve woningaanbod van 5 vrijstaande woningen en 18 twee-onder-één-kapwoningen aan de oostzijde van Borg & Buiten fase 2C in Parijsch Culemborg. Een unieke kans om op een prachtige plek te wonen met het uitgestrekte buitengebied op loopafstand.

Vanaf 25 januari 15.00 uur kun je alle informatie op de projectwebsite vinden en is de inschrijving geopend. Meer weten? Op woensdag 31 januari ben je tussen 17.00 en 18.30 uur van harte welkom bij het inloopmoment bij Caatje aan de Lek aan de Goilberdingerdijk 40 in Culemborg.  De betrokken partijen zullen aanwezig zijn om je nader te informeren over het aanbod en de mogelijkheden.

Woningtype Vedergras: 18 twee-onder-één-kapwoningen

Woningtype Vedergras is met een woonoppervlakte van circa 162 m² de ideale thuishaven voor jouw gezin. Door de tuitgevel zijn deze 18 tweekappers klassiek en statig om te zien. De lichte, gemêleerde bakstenen en charmante luiken geven de woningen een vriendelijk karakter. Een prachtige combinatie! Koopsom vanaf circa € 695.000,- vrij op naam.

Woningtype Zilverschoon: 5 vrijstaande woningen

Werkelijk een plaatje om te zien! Aan de natuurrijke rand van Borg & Buiten verrijzen deze vijf klassieke villa’s met charmante luiken, lichte bakstenen en metselwerk in wildverband uitgevoerd met een woonoppervlakte van circa 196 m². De karaktervolle tuitgevel zorgt voor een extra elegante en luxueuze uitstraling. Een waar droomhuis, van buiten en van binnen.  Koopsom vanaf circa € 985.000,- vrij op naam.

Nog meer weten?

Bekijk ook onze andere artikelen

Bekijk andere artikelen
arrow
menu-shape