Plan een bezichtiging

Geen plek zoals hier

Beschrijving

Lees meer
Op zoek naar een (stads)woning waar je wonen en werken kunt combineren? Praktijk, salon of studio beneden en daarboven wonen? Of waar je met jouw hulpbehoevende ouder(s) kunt samenwonen. Apart maar altijd dichtbij. Deze dubbellaagse woning van zo’n 190 m2 biedt al deze mogelijkheden.

Deze unieke en (multifunctionele) woning heeft 2 voordeuren. Zo kun je naar binnen op de begane grond, naar je praktijkruimte, salon of studio van zo’n 30 m2. Én je kunt naar binnen via het trappenhuis op de 1e verdieping als gelijkvloerse woonverdieping.

Studio, praktijk of salon

Het werkdeel van de woning biedt 2 lichte werkkamers waarvan 1 met een aansluiting voor een keuken. Daarnaast vind je er een toilet (met optie tot badkamer) en de trap naar de 1e verdieping. Dit is een ruimte die perfect is om in te richten als praktijkruimte, salon of studio (aan huis). Maar als (zzp-)kantoorruimte mag natuurlijk ook.

Familiewoning

Je kunt de begane grond natuurlijk ook inrichten als woonverdieping voor jouw hulpbehoevende ouder(s). Met aparte badkamer, toilet, woon- en slaapkamer. Apart en toch dichtbij in deze ultieme familiewoning. En je helpt elkaar, het is voor iedereen gezellig en is reuze praktisch.

Inwonende eau pair / kinderoppas

Maar een inwonende eau pair / kinderoppas die jouw gezin helpt en bij jou (half) inwoont is natuurlijk ook mogelijk. Of een puberzoon of -dochter die meer op zichzelf wil (leren) wonen? Of familieleden van ver die er met eigen privacy kunnen logeren?

De plafondhoogte van ca. 3,3 meter hoog op de begane grond geeft een zeer ruimtelijk- en rijk gevoel.

Gelijkvloers

Op de 1e verdieping vind je in deze woning een royale, speels ingedeelde woonkamer met vide en een loggia op het noordwesten. Verder vind je op deze verdieping 2 slaapkamers, een badkamer met douche, een aparte toilet en een berging met daarin de aansluiting voor de wasmachine/droger. Kortom, van alle gemakken voorzien en lekker gelijkvloers.

Parkeren?

Daar kunnen we heel kort over zijn. Dat doe je op je eigen parkeerplaat in de gemeenschappelijke garage. Geen gedoe, geen gestress.

De sfeerplattegronden dienen ter inspiratie en moeten nog nader technisch getoetst worden bij de kopersbegeleider op mogelijke uitvoering. Voor de contractstukken verwijzen wij naar de technische verkoopplattegronden.
Plan een bezichtiging

Een betere kijk op je plek

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Prijs € 855.500,- v.o.n.
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Appartement, benedenwoning
Soort bouw Nieuwbouw
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 190 m²
Inhoud 517 m³
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 14 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 5 (waarvan 3 slaapkamers)
Uitrusting
Badkamervoorzieningen Douche
Wastafel
Parkeergelegenheid Parkeerkelder
Heeft een balkon Ja
Heeft een garage Ja
Heeft schuur/berging Ja

De buurt waar Dubbellaags benedenwoning Bouwnummer 99, 3527 KW Utrecht zich bevindt

Kruideniers en supermarkten
Scholen en kinderopvang
Restaurants
Winkels

Neem een kijkje

Heeft deze plek je helemaal te pakken? Reageer dan, of plan meteen een bezichtiging. Want waarom wachten, toch? Wij vertellen je graag meer over de buurt en andere eigenschappen van deze fantastische plek.

Jouw makelaar

Brecheisen Makelaars Utrecht B.V.

030 - 233 11 34 E-mail
Neem contact met mij op