Plan een bezichtiging

Een bijzonder gezellige plek

Beschrijving

Lees meer
Project Haarzicht | Fase 1
Op een prachtige nieuwbouwlocatie ten westen van Vleuten, vlakbij het magistrale Kasteel De Haar en het pittoreske dorpje Haarzuilens, wordt door Van Wanrooij Bouw en Ontwikkeling, Haarzicht gerealiseerd. Omgeven door historie en natuur woon je in Haarzicht in stijl in een landelijke en dorpse omgeving. Maar ook met alle faciliteiten van het dorp Vleuten en de stad Utrecht in de buurt. Haarzicht is een plek om zuinig op te zijn vanwege de rijke historie en de natuur. Hier wonen is een voorrecht. Het is wellicht de laatste keer dat je zo’n kans krijgt in dit deel van Nederland.

De architecten zijn geïnspireerd door de English Cottage stijl, waardoor een sfeervolle, dorpse woonwijk ontstaat, zoals authentieke Engelse dorpjes. De woningen krijgen groene voortuinen en liggen aan korte, kromme straatjes. Tegelijkertijd zijn de nieuwbouwwoningen van alle moderne gemakken voorzien; de woningen zijn energieneutraal (EPC=0) en beschikken over een warmtepomp (geen gasaansluiting), vloerverwarming in de hele woning en zonnepanelen. Heel duurzaam en erg comfortabel!

Fase 1 van Haarzicht bestaat uit de volgende woningtypes:
- 5 bouwkavels
- 32 tweekappers, waarvan 10 aan het water gelegen
- 3 vrijstaande woningen

IN VERKOOP
Inmiddels zijn we in verkoop met de 1e fase van Haarzicht en is de inschrijving gesloten. De komende weken zullen de gesprekken gaan plaatsvinden met de optanten die een bouwnummer toegewezen hebben gekregen. Heb je deze fase gemist en wil je ook graag wonen op dit unieke stukje van Vleuten? Laat dan je gegevens achter op de projectwebsite en we houden je op de hoogte van de voortgang van de 2e fase. Naar verwachting volgt deze in de 1e helft van 2019.
Plan een bezichtiging

Een betere kijk op je plek

Plattegronden

Geen plattegronden beschikbaar.

Brochure(s) en overige bijlagen

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Prijs € 675.000,- v.o.n.
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, twee onder een kap woning
Soort bouw Nieuwbouw
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 171 m²

De buurt waar Haarzicht Bouwnummer 9, 3451 AT Utrecht zich bevindt

Kruideniers en supermarkten
Scholen en kinderopvang
Restaurants
Winkels

Neem een kijkje

Heeft deze plek je helemaal te pakken? Reageer dan, of plan meteen een bezichtiging. Want waarom wachten, toch? Wij vertellen je graag meer over de buurt en andere eigenschappen van deze fantastische plek.

Jouw makelaar

Brecheisen Makelaars Vleuten / De Meern B.V.

030 - 666 39 98 E-mail
Neem contact met mij op

Recent bekeken