Plan een bezichtiging

Een bijzonder gezellige plek

Beschrijving

Lees meer
***IN VERKOOP***

Als u dit leest bevindt u zich op de nieuwbouwpagina van het nieuwe appartementencomplex, genaamd Lodewijck. Dat is een compliment waard, want hieruit blijkt dat u kwaliteit zoekt én herkent. De bouw van het nieuwe appartementencomplex sluit naadloos aan op de duurzame en moderne toekomstvisie van de gemeente Vianen. Ziet u zichzelf na een lange werkdag al genieten van de laatste zonnestralen op uw nieuwe balkon?

Het diverse aanbod bevat 23 ruime koopappartementen welke zijn verdeeld over vier woonlagen. Met in totaal 8 verschillende appartement types is er voor ieder wat wils. Zo profiteert u bij het ene type van een groot buitenterras, waar een andere type u het gemak van een extra slaapkamer of een grotere woonkamer biedt.

Uiteraard hebben de appartementen naast het hoge afwerkingsniveau nog een aantal voordelen gemeen. Zo wordt ieder appartement opgeleverd inclusief een moderne SieMatic designkeuken. Daarnaast is ook de badkamer, het sanitair en het tegelwerk bij de prijs inbegrepen. Ook het hoge wooncomfort is het benoemen waard. Het gebouw voldoet namelijk ruim aan alle hedendaagse regelgeving, waardoor u vandaag al voldoet aan de eisen van morgen. Tel hier de lage energiekosten en het minimale onderhoud bij op en u heeft een woning om trots op te zijn. Uniek aan deze appartementen is dat elk appartement 5 eigen zonnepanelen heeft. Dit alles zorgt ervoor dat u straks zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe woning in het gloednieuwe appartementencomplex Lodewijck.

Inschrijven is nog mogelijk voor de reservelijst.

Een betere kijk op je plek

Plattegronden

Geen plattegronden beschikbaar.

Brochure(s) en overige bijlagen

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Prijs € 193.500,- v.o.n.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Appartement, portiekflat
Soort bouw Nieuwbouw
Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlakte wonen 76 m²
Inhoud 217 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Aantal kamers 3 (waarvan 2 slaapkamers)
CV ketel
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Heeft een balkon Ja
Heeft een garage Ja

De buurt waar Lodewijck, 4131 ZZ Vianen zich bevindt

Kruideniers en supermarkten
Scholen en kinderopvang
Restaurants
Winkels

Neem een kijkje

Heeft deze plek je helemaal te pakken? Reageer dan, of plan meteen een bezichtiging. Want waarom wachten, toch? Wij vertellen je graag meer over de buurt en andere eigenschappen van deze fantastische plek.

Jouw makelaar

Brecheisen Makelaars Utrecht B.V.

030 - 233 11 34 E-mail
Neem contact met mij op

Recent bekeken