window.dataLayer = window.dataLayer || []; {% endif %}

“Verkoop je eigen huis vandaag nog”

Omdat jouw woning uniek is, maken wij een uniek verkoopplan.

Verkoop nu je plek

Verkoop je eigen huis vandaag nog

Een plek waar je jezelf kunt zijn, een plek waar je je écht thuisvoelt: dat is de definitie van een 'thuis'. Het is ontzettend belangrijk dat jij je thuisvoelt op de plek waar je woont. Voldoet je huidige woning aan al je wensen of heb je nog een paar dromen op je woninglijstje staan? Dan is het tijd om je dromen achterna te gaan! Dit kan natuurlijk niet zomaar, hoewel het je zal verbazen hoe snel het geregeld kan worden. Je moet bijvoorbeeld eerst je eigen woning snel verkopen. Hoe ga je dat aanpakken en waar moet je allemaal op letten? Of je nu een appartement in de grote stad hebt of wanneer je een vrijstaande woning in een dorp bezit: het snel verkopen van je woning is fijn en kan gemakkelijk gebeuren. De experts van makelaardij Brecheisen weten als geen ander hoe ze dit moeten aanpakken. Jij geeft je wensen door, de verkoopmakelaars doen de rest! Juist omdat er zoveel woningen op de woningmarkt te vinden zijn is het aan te raden om je wensen zo specifiek mogelijk door te geven, zowel van het te verkopen huis als van je nieuwe droomwoning. Wil je bijvoorbeeld graag een bad om na werk te kunnen ontspannen en heb je graag een grote tuin? Dergelijke wensen kunnen worden opgegeven bij jouw makelaar. Wanneer je je wensen volledig hebt uitgewerkt kan de makelaar aan de slag.  

Brecheisen helpt je bij de verkoop van je huis

Brecheisen stelt altijd een uniek verkoopplan van jouw woning: geen enkel huis is namelijk hetzelfde. Dit plan wordt in tien stappen voltooid. De eerste stap bij de verkoop van je eigen huis is een gratis en vrijblijvend gesprek met een makelaar naar keuze. Op de website van Brecheisen kun je als klant je eigen makelaar uitkiezen. Op die manier blijft de verkoop van je huis persoonlijk en kun je altijd bij één persoon terecht in plaats van bij meerdere personen. Samen met je uitgekozen makelaar wordt een tactiek samengesteld om je woning te verkopen. Deze tactiek is afgestemd op jouw persoonlijke situatie en jouw voorkeuren. Hierbij wordt ook gekeken naar de huidige huizenmarkt en wordt de ervaring van de makelaar in werking gezet. Nadat het plan is samengesteld wordt er kennisgemaakt met het team van fotografen en stylisten. Brecheisen is namelijk meer dan slechts een verkoopmakelaar in Utrecht. Het team bestaat uit diverse creatieve fotografen, stylisten en adviseurs die er alles aan willen doen om jouw woning direct te verkopen. De stylisten zorgen er bijvoorbeeld voor dat de puntjes op de i worden gezet en dat je huis er verkoopklaar uitziet.  

Brecheisen als nummer 1 in verkoop van huizen

Vervolgens gaan de fotografen aan de slag om de mooiste foto's van je woning te maken. Gezamenlijk zorgen de teamleden ervoor dat je huis als een kant-en-klaar pakketje kan worden gepresenteerd. Wanneer je beschikt over mooi promotiemateriaal is de kans groter dat je woning hoger scoort op bijvoorbeeld Funda. Dit heeft weer invloed op hoe vaak je woning bekeken wordt. Je persoonlijke makelaar zorgt er ook voor dat je buren geattendeerd worden op het feit dat je je huis gaat verkopen. Dat is handig, want het kan maar zo zijn dat ze net iemand weten die op zoek is naar een mooie woning. Blijkt op dat moment dat de gekozen tactiek voor woning verkopen niet werkt? Dan wordt er direct naar een andere tactiek gekeken, net zolang tot de juiste tactiek gekozen wordt. Wanneer dit het geval is wordt je woning opgenomen in de mailing van Brecheisen en in het fysieke magazine van de makelaardij. Wist je dat maar liefst meer dan 15,000 personen worden bereikt met de mailing en het magazine? Dit zijn 15,000 serieuze woningzoekers, dus de kans is groot dat er een of meerdere personen tussen zitten die serieuze interesse hebben om je huis te kopen. Dit zijn personen die in of rondom Utrecht wonen, denk aan Amersfoort, Houten, Nieuwegein, Zeist en meer.  

Interesse in de verkoop van je huis?

Zodra er geïnteresseerden voor je woning zijn worden er bezichtigingen gepland. Je kunt ervoor kiezen om tijdens de eerste ronde aanwezig te zijn om te kijken hoe de makelaar te werk gaat. Je kunt er echter vanuit gaan dat de makelaars van Brecheisen er alles aan doen om jouw woning of appartement snel te verkopen. Ze hebben al jaren ervaring en weten daardoor precies wat mensen wel of niet zoeken in een woning. De mensen die bij de bezichtiging zijn geweest worden daarna drie keer gebeld door de makelaar: op de tweede, de negende en de dertigste dag. Was alles naar wens of wordt er nog ergens aan getwijfeld? Ook voor de potentiële kopers is de makelaar op zoek naar hun droomhuis. Het zou perfect zijn als die match precies bij jouw woning ligt! Zodra er een serieuze geïnteresseerde is kan het onderhandelen beginnen. Het grote voordeel van Brecheisen is dat de makelaars altijd gemiddeld 3,4% afwijkingspercentage hebben. Dat betekent dat de kans groot is dat je je woning kunt verkopen voor de prijs waarvoor jij het wilt verkopen. Natuurlijk houdt de makelaar altijd rekening met jouw minimun en zal hij of zij nooit zomaar een doorslaggevende beslissing maken zonder overleg.  

Verkoop eigen huis op een persoonlijke manier

Deze persoonlijke aanpak is reeds jaren succesvol geweest voor de makelaardij. Afgelopen jaar heeft Brecheisen bijvoorbeeld maar liefst 844 woningen met succes verkocht! De makelaardij wordt niet voor niets de beste makelaar van Utrecht en omgeving genoemd. Naast bestaande woningen ligt de focus bij Brecheisen op nieuwbouwprojecten en nieuwbouwwoningen. In 2014 en in 2015 stond Brecheisen in de top 10 van beste nieuwbouwmakelaars van Nederland. De crossmediale marketingaanpak van het bedrijf en de gepersonaliseerde database van Brecheisen zijn twee punten waarop ze hoog scoorden. Daarnaast werkt Brecheisen foutloos en hebben ze een brede kennis van de markt. Wanneer je dus op zoek bent naar een interessant nieuwbouwproject kun je ook aankloppen bij de experts van Brecheisen. Dit maakt de makelaardij van alle markten thuis. Je kunt namelijk voor nog meer dingen dan alleen je huis verkopen via een makelaar bij Brecheisen. Het bedrijf beschikt ook over een aantal professionele taxateurs die uitgebreid gescreend zijn. Zij werken voor de Gemeente Utrecht en zijn dus precies op de hoogte van de huidige woningmarkt. Hoeft je woning niet getaxeerd worden? Dan wordt dat verteld: een eerlijk advies staat bij Brecheisen namelijk op de eerste plek.  

Verkoop je huis via Brecheisen

Een taxatierapport van Brecheisen is voor meerdere zaken te gebruiken. Wil je bijvoorbeeld een hypotheek afsluiten voor een nieuwe woning? Dan is een dergelijk rapport handig. Ook wanneer je gaat scheiden en een verdeling van de inboedel wilt maken is een taxatierapport aanvragen aan te raden. Neem contact op meer te weten te komen over de mogelijkheden van een taxatierapport. Heb je interesse in de kwalitatieve service van Brecheisen voor welke zaak dan ook? Wil je je huis verkopen om je droomwoning te kunnen kopen? Heb je een taxatierapport nodig? Of heb je interesse in een nieuwbouwproject? Kies je eigen makelaar op de website van Brecheisen voor volledige service omtrent de verkoop van je eigen woning en meer. Ga voor een plek waar je je echt thuis voelt, een plek waar je de ruimte hebt en je vrij voelt. Brecheisen kan je vandaag nog helpen. Schroom niet om contact op te nemen voor meer informatie omtrent de verkoop van je huis.