window.dataLayer = window.dataLayer || []; {% endif %}

Verkopen eigen woning

“Verkoop van je eigen woning”

Omdat jouw woning uniek is, maken wij een uniek verkoopplan.

Verkoop nu je plek

Verkoop van je eigen woning

Je woning snel verkopen kan inspannend zijn en veel stress opleveren. Het liefst zou je willen dat je je huis binnen no time verkocht hebt voor de prijs wat je in gedachten hebt. Toch is dit vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Want hoe moet je dit aanpakken en wat is de juiste manier om je huis te verkopen? Makelaardij Brecheisen weet als geen ander hoe je bij deze kwestie geholpen kan worden. Brecheisen is gevestigd in het midden van het land en is daardoor gemakkelijk te bereiken voor verkopers en geïnteresseerden uit heel Nederland. Het hoofdkantoor vind je in Utrecht, maar er zijn ook kantoren te vinden in Amersfoort, Houten en De Meern.

Interesse in de verkoop van je woning?

Brecheisen staat bekend om hun persoonlijke aanpak: nergens anders in Nederland vind je een verkoopmakelaar die zo gericht is op het persoonlijke deel van het verkopen van een woning. Hierbij staat kwaliteit en een snelle service centraal. Wanneer je interesse hebt om je woning te verkopen kun je zelf een makelaar uitkiezen. Met deze makelaar ga je in gesprek, volledig vrijblijvend en gratis. Je laat hem of haar je wensen weten, zodat de makelaar aan de slag kan om jouw droomwoning te vinden of om jouw huis te verkopen. Laat hem of haar precies weten wat je wensen zijn: er zijn honderden woningen te vinden op de markt. Het is dus belangrijk om op te vallen, zowel bij het verkopen als bij het kopen van een woning.

Verkoop je woning bij Brecheisen

De juiste woning waar je je echt thuisvoelt heeft namelijk invloed op de rest van je leven. Hoe fijn zou het fijn om een plek te hebben waar je je compleet op je gemakt voelt? Een woning met een grote tuin, een plek met een groot balkon of juist een modern appartement in de stad? Ga je voor kopen of toch liever voor huren? Leg je wensen voor aan je makelaar en hij of zij gaat voor je aan de slag. Dit doet de makelaar aan de hand van een volledig op maat gemaakt en uniek stappenplan. Je woning snel verkopen voor een goede prijs is hierbij het grootste doel.

Kopers voor de verkoop van je eigen woning

Nadat je in gesprek bent geweest met je eigen makelaar gaat de makelaar van Brecheisen aan de slag. Verkoop je je woning? Dan worden je buren op de hoogte gesteld: wie weet weten zij iemand die interesse heeft in het huis. Daarna wordt er actief gezocht naar potentiële kopers: Brecheisen beschikt over een database van maar liefst 15,000 woningzoekenden. Je kunt je wel voorstellen dat daar wel iemand tussen moet zitten die interesse heeft in jouw huis. Ook zorgt de makelaar ervoor dat je woning in de mailing van Brecheisen komt te staan en dat het huis wordt weergegeven in het fysieke magazine dat de makelaardij uitgeeft. Zo weet je zeker dat je huizen verkoop snel wordt opgemerkt.

Neem contact op voor verkoop van woning

Heb je nog net dat extra zetje nodig om in zee te gaan met Brecheisen? Misschien helpt het dat de makelaardij al jaren tot de top 10 makelaars van Nederland behoort. Het bedrijf heeft namelijk al die tijd het kleinste verschil tussen vraag- en verkoopprijs! Met een gemiddelde van 3,4% afwijkingspercentage hebben de makelaars van Brecheisen al honderden klanten blij gemaakt met de verkoop van hun huis of het kopen van hun droomwoning. Wil je ook je droom waarmaken en wonen op de plek waar je altijd al hebt willen zijn? Of heb je interesse om je woning zo snel mogelijk te verkopen. De experts van Brecheisen helpen je graag verder.