window.dataLayer = window.dataLayer || []; {% endif %}

Wat kost een verkoopmakelaar?

“Wat kost een verkoopmakelaar?”

Omdat jouw woning uniek is, maken wij een uniek verkoopplan.

Verkoop nu je plek

Wat kost een verkoopmakelaar?

Zit je er al een tijdje over na te denken om je huis te verkopen, maar weet je niet goed hoe je dat moet aanpakken? Moet je bijvoorbeeld wel of niet een verkoopmakelaar inschakelen om alles zo goed mogelijk af te kunnen handelen? En wat is je huis eigenlijk waard? Wanneer je van plan bent om je woning te verkopen is het aan te raden om een verkoopmakelaar in te schakelen. Zij kunnen je helpen bij de juiste afhandeling en procedure van de verkoop van je huis. Brecheisen is een van de beste makelaars van Utrecht en omgeving: de makelaardij staat vrijwel ieder jaar in de top tien makelaars van heel Nederland.

Verkoopmakelaar kosten van Brecheisen

Je hebt besloten je huis te verkopen via een verkoopmakelaar, dan kom je bij de volgende vraag: wat kost een verkoopmakelaar? Zet voor jezelf op een rij welke verkoopprijs je wilt hanteren en wat je wilt verwachten van een verkoopmakelaar. Brecheisen staat bijvoorbeeld bekend om hun persoonlijke aanpak bij iedere woning dat verkocht moet worden. Van tevoren kies je je eigen makelaar uit waarmee je aan de slag wilt gaan. Daarna kom je op een gratis en vrijblijvend gesprek om te kijken of je je huis wilt verkopen via Brecheisen. Samen met de makelaar kijk je naar je eigen wensen en ideeën waaruit een uniek verkoopplan zal ontstaan. Brecheisen snapt namelijk als geen ander dat iedere woning uniek is. Daarbij hoort dan ook een bijzonder verkoopplan om je woning zo goed mogelijk op de kaart te zetten.

Je huis verkopen: wat kost een verkoopmakelaar?

Het sterke punt aan Brecheisen is het feit dat je te maken krijgt met een totaalpakket. Het bedrijf bestaat namelijk uit meer dan alleen makelaars en adviseurs. Wanneer je ervoor kiest om in zee te gaan met Brecheisen ga je samenwerken met stylisten, videomakers en fotografen. Om jouw woning zo snel mogelijk te kunnen verkopen zullen zij er alles aan doen om het huis zo representatief mogelijk over te laten komen. Zo wordt de woning bijvoorbeeld sneller gevonden in Funda en andere zoekmachines. Het fijne hieraan is dat jij vrij weinig hoeft te doen, behalve je wensen door te geven. Op die manier kan het team lekker hun gang gaan en kan jij alvast bezig met je droomwoning. De totale kosten van het hele pakket hangt af van je eigen wensen. Je kunt samen met de makelaar bespreken waar je wel en niet gebruik van wilt maken voor de verkoop van je huis.

Neem contact op voor meer informatie over verkoopmakelaar kosten

Brecheisen zal er alles aan doen om je woning snel te verkopen. De makelaardij staat erom bekend dat ze dichtbij jouw vraagprijs blijven wanneer het gaat om de verkoopprijs. Brecheisen heeft een gemiddelde van 3,4% afwijkingspercentage. Zo weet je zeker dat je huis altijd voor een goede prijs wordt verkocht. Wil je meer weten over de verkoopmakelaar kosten of ben je benieuwd hoeveel jouw huis gaat opleveren? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek en wie weet is jouw woning binnen no time verkocht.