window.dataLayer = window.dataLayer || []; {% endif %}

“Wil je je woning direct verkopen?”

Omdat jouw woning uniek is, maken wij een uniek verkoopplan.

Verkoop nu je plek

Wil je je woning direct verkopen?

Je ergens thuis voelen is enorm belangrijk: een woning moet een 'thuis' zijn wil je je er op je gemak voelen en alles doen wat je wilt. Voor ieder persoon heeft het woord 'thuis' een andere betekenis. Voor de een kan het zijn dat de woning zelf precies goed is om een thuis te zijn, terwijl de ander juist meer let op de bijzaken zoals een tuin, een luxe keuken en meer. Ben je je droomwoning tegenkomen maar heb je nog een eigen woning die verkocht moet worden? Heb je geen idee hoe je dit moet aanpakken maar wil je er wel zeker van zijn dat je woning direct verkoopt? Schakel dan de expertise van Brecheisen in. Brecheisen is een makelaardij gevestigd in het midden van het land. In Utrecht vind je het hoofdkantoor en in De Meern, Amersfoort en Houten zitten kleinere kantoren gevestigd. Brecheisen is dé makelaardij wanneer je binnen korte tijd je huis wilt verkopen.

Schakel Brecheisen in om je woning snel te verkopen

Brecheisen heeft een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel staan: nergens anders in het land vind je een verkoopmakelaar die zo gericht is op een persoonlijke aanpak wanneer het gaat om het verkopen van een woning. Hierbij staat kwaliteit en een snelle service centraal. Wanneer je interesse hebt om je woning te verkopen kun je zelf een makelaar van Brecheisen uitkiezen. Iedere makelaar is namelijk in iets gespecialiseerd. Met deze makelaar ga je in een gratis en vrijblijvend gesprek. Je laat hem of haar je wensen weten, zodat de makelaar aan de slag kan om jouw droomwoning te vinden of om jouw huis te verkopen. Laat hem of haar precies weten wat je wensen zijn: er zijn honderden woningen te vinden op de markt. Het is dus belangrijk om op te vallen, zowel bij het verkopen als bij het kopen van een woning. Dit is helemaal verstandig wanneer je snel je huis wilt verkopen.

Je woning verkopen: tips

De makelaardij stelt altijd een uniek verkoopplan van jouw te verkopen woning: ieder huis is namelijk uniek. Het plan wordt in een aantal stappen afgemaakt. De eerste stap bij de verkoop van je eigen huis is een gratis en vrijblijvend gesprek met een makelaar naar keuze. Samen met je persoonlijke makelaar wordt een tactiek samengesteld om je woning te verkopen. Deze tactiek is afgestemd op jouw situatie en jouw wensen en voorkeuren. Hierbij wordt ook gekeken naar de huidige huizenmarkt en wordt de ervaring van de makelaar gebruikt. Nadat het plan is samengesteld wordt er kennisgemaakt met het team van fotografen en stylisten. Brecheisen is namelijk meer dan slechts een verkoopmakelaar in Utrecht. Het team bestaat uit diverse creatieve fotografen, stylisten en adviseurs die er alles aan willen doen om jouw woning direct te verkopen. Zij zorgen er met zijn allen voor dat je voldoende kwalitatief promotiemateriaal hebt om je woning goed op de kaart te zetten.

Direct je woning verkopen via een verkoopmakelaar

Kort daarna worden je buren erop geattendeerd dat je huis in de verkoop gaat. Dat is handig omdat het zomaar kan zijn dat zij nog wel iemand weten die interesse heeft in een huis kopen. Blijkt hierna dat deze aanpak niet de juiste is voor het snel verkopen van je woning? Dan zorgt je makelaar voor een nieuwe aanpak en kijken jullie samen naar de dingen die jullie kunnen veranderen om een beter plan op tafel te krijgen. Brecheisen wil er alles aan doen om tot de beste vraagprijs te kunnen komen. Vervolgens wordt je woning opgenomen in de mailing en in het magazine van de makelaardij om zo nog meer mensen te bereiken. Brecheisen heeft maar liefst meer dan 15,000 actieve woningzoekers in het bestand staan! Zo weet je zeker dat er altijd iemand tussen zit die geïnteresseerd is in de verkoop van je huis. Je makelaar zorgt voor een bezichtiging, waarbij je zelf kunt kiezen of je aanwezig bent of niet. Je kunt ervan uitgaan dat de makelaar alle ervaring en kennis toepast om zo snel mogelijk tot een deal te komen.

Neem contact op om je woning te verkopen

Brecheisen is niet voor niets opgenomen in de top tien van de beste makelaars van heel Nederland. Ze worden zelfs gezien als beste makelaar van Utrecht en omgeving. Wanneer kijkers serieuze belangstelling tonen gaat je makelaar over tot onderhandeling. Hierbij wordt uiteindelijk gemiddeld 3,4% afgeweken van de vraagprijs. Dat houdt in dat je altijd kunt rekenen op een goede verkoopprijs! Het geld kun je goed gebruiken voor het investeren in je droomhuis om zo de rest van je leven te kunnen genieten van een prachtige plek. Heb je interesse in een samenwerking met Brecheisen om je woning te verkopen? De experts van de Utrechtse makelaar gaan graag met je in gesprek om je huis zo snel mogelijk te verkopen.