window.dataLayer = window.dataLayer || []; {% endif %}

“Huis verkopen via makelaar”

Omdat jouw woning uniek is, maken wij een uniek verkoopplan.

Verkoop nu je plek

Huis verkopen via makelaar

Stel je eens voor: je hebt het huis van je dromen gezien, maar je hebt nog een eigen koopwoning die verkocht moet worden. Wat moet je doen? Brecheisen is een van de beste makelaars van Nederland en weet precies hoe je moet handelen wanneer het gaat om je huis of appartement snel verkopen. Met reeds jarenlange ervaring op dit gebied hebben ze ieder jaar honderden tevreden klanten die hun huis hebben verkocht of zelf een droomhuis hebben gekocht. Brecheisen is gevestigd in Utrecht en omgeving en heeft daarmee de ideale ligging voor een vrijblijvende afspraak.

Verkoop je huis via makelaar Brecheisen

Er zijn een aantal dingen zo bijzondere aan deze makelaardij. Zo zijn ze niet alleen de beste makelaar van Utrecht en omgeving, ze staan daarnaast in de top tien beste makelaars van Nederland. Dat is niet voor niks: Brecheisen hanteert namelijk een zeer persoonlijke aanpak wanneer het gaat om je huis verkopen. Voor ieder te verkopen woning is er een makelaar aanwezig die de (ver)kopers begeleidt tot het laatste moment. Samen met de makelaar wordt een uniek stappenplan opgezet om het huis zo snel mogelijk te kunnen verkopen voor de vraagprijs van de verkoper. Wist je dat het afwijkingspercentage op slechts 3,4% gemiddeld ligt bij Brecheisen?

Contact voor huis verkopen door makelaar

Dat houdt in dat je bijna altijd je huis kunt verkopen voor de ongeveer je vraagprijs. Ideaal, want dan kun je dat geld weer steken in de koop van je droomhuis. Bij Brecheisen weten ze als geen ander hoe belangrijk het is om een thuis te hebben: een plek waar je je 100% op je gemak voelt en waar je de rest van je leven gelukkig kunt zijn. heb je interesse in je huis verkopen door makelaar Brecheisen? Neem dan vandaag nog contact op met Brecheisen en wie weet heb jij binnenkort je huis wel verkocht.