window.dataLayer = window.dataLayer || []; {% endif %}
OVERZICHT BLOG

Een nieuw stadsdeel

Blog

"steen voor steen ontstaat een sfeervolle plek in een bijzonder stukje Utrecht" Hetgeen de website van het nieuwe stadsdeel opent. De grootste nieuwbouwlocatie van Nederland.  

Het ligt in de omgeving van Leidsche Rijn, Vleuten - De Meern. Langs de A2. Er komen zo’n 100.000 mensen te wonen. Verdeeld over 33.000 vers gebouwde woningen. Naast wonen biedt het nieuwe stadsdeel ook ruimte voor retailers en kantoren. Een bescheiden 40.000 mensen zullen gedurende de tijd hun nieuwe werkplek vinden in Leidsche Rijn.

Wij als makelaar zullen binnenkort ook onze nieuwe vestiging openen in Leidsche Rijn. Thijs Stooker, een van onze makelaars, gaat mensen vanuit Leidsche Rijn voorzien van een plek. De bouw van ons makelaarskantoor gaat binnenkort van start. Ook daar geldt dan “geen plek zoals hier”, geen plek zoals Leidsche Rijn centrum.

Leidsche Rijn centrum bouwt op tegen het grote woningtekort. Ook hier is een interessante ontwikkeling te zien. Nederland bouwt niet meer in het weiland, maar in de stad. Verder uitwijken? De lucht in is de nieuwe trend.

Ben jij op zoek naar een plek in de regio’s Utrecht, Vleuten, Leidsche Rijn of Amersfoort? Neem contact op met een van onze makelaars via 030 - 223 11 34 of mail naar utrecht@brecheisen.nl  

Bibliografie
Clahsen, A. (2017, Juni 22). Uitwijken naar het buitengebied of toch nog verder de lucht in . Financieel Dagblad .
gemeente Utrecht . (2018). Leidsche rijn. Opgeroepen op Maart 14, 2018, van Utrecht.nl: https://www.utrecht.nl/wonen-en-leven/bouwen/bouwprojecten/leidsche-rijn/ Leidsche Rijn Centrum. (2018).
wat voor een huiszoeker ben jij? Opgehaald van FOTO: https://leidscherijncentrum.nl/wonen