window.dataLayer = window.dataLayer || []; {% endif %}
OVERZICHT BLOG

De zon begint te schijnen

Blog

Het aantal koude, sombere dagen begint af te nemen hetgeen plaats maakt voor mooier weer. De terrassen in Utrecht, Vleuten, Leidsche Rijn, Amersfoort en Houten zitten vol, de jas blijft aan, overmoedig moeten we niet worden. Leuk? Het is vooral bevorderlijk voor de verkoop van uw huis.

Elke makelaar is ermee bekend.. de eerste indruk van jouw plek is voor een kijker ontzettend belangrijk en dat begint al bij de voordeur. Mensen zijn gevoelig voor sfeer en goed weer draagt hieraan bij. Indien er mensen komen kijken, zorg ervoor dat jouw plek opgeruimd is en dat zonlicht de mogelijkheid heeft om naar binnen te schijnen. Hier worden kijkers door getriggerd. Vanzelfsprekend komen ze voor jouw plek en niet voor het weer, maar het draagt wel bij aan de sfeer in huis. Zo stellen onze woningmakelaars in Utrecht, Vleuten, Leidsche Rijn en Houten.

Onze makelaarskantoren in Utrecht, Vleuten, Amersfoort en Houten krijgen meer enthousiaste kijkers in de zomer. Men voelt zich gelukkiger en jouw plek staat door de zon in de spotlights. 

Ben jij benieuwd hoe je jouw plek het beste kan verkopen? Vul de verkoop-je-plek-scan in op onze website. Ook kan je vanzelfsprekend contact opnemen met een van onze makelaars in Utrecht, Vleuten, Amersfoort of Houten door te bellen naar 030-233 11 34 of te mailen naar utrecht@brecheisen.nl. Onze makelaars maken graag vrijblijvend een afspraak.