window.dataLayer = window.dataLayer || []; {% endif %}
OVERZICHT BLOG

Open huizen dag 7 april 2018

Blog

Een kleine 85.000 mensen bezochten de 12.000 huizen die meededen aan de open huizendag. Ook in Utrecht, Vleuten, Houten, Amersfoort en Leidsche Rijn werden huizen opengesteld voor geïnteresseerden.

In Utrecht, Vleuten, Houten, Amersfoort en Leidsche Rijn waren de huizen de via Brecheisen Makelaars meededen voorzien van appeltaartgeur. De appeltaartspray die Brecheisen Makelaars uitdeelde is een van de elementen die bijdraagt aan de uitstraling van “geen plek zoals hier”. Meer tips om je woning te verkopen? Op onze website staan maar liefst 38 tips om je huis te verkopen.

De open huizen dag heeft haar vruchten afgeworpen. Geïnteresseerden werden met enthousiasme rondgeleid door de bewoners van de woningen. Dit resulteerde niet alleen in leuke gesprekken, maar ook in serieuze biedingen.

Het aantal bezoekers van de open huizen dag neemt al een aantal jaar stukje bij beetje af. Huizen worden op het moment snel verkocht, hierdoor is de open huizen dag minder interessant geworden. Zo stelt een van onze makelaars. De mensen die echter wel meedoen, zijn razend enthousiast over wat ze zien en meemaken.

Zoek je een woning? Je kan altijd een van onze makelaars inschakelen als aankoopmakelaar. Onze makelaars weten precies wat zich afspeelt in de markt en kan aan de hand van jouw wensen, jouw plek uitzoeken. Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze makelaars door te bellen naar 030-2331134 of te mailen naar utrecht@brecheisen.nl we nodigen je graag uit voor een kop koffie. 

Bibliografie
ANP. (2018, april 7). Open Huizen Dag trekt 85.000 mensen. Het Parool.
NVM. (2018). (foto) NVM Open Huizen Dag .