window.dataLayer = window.dataLayer || []; {% endif %}
OVERZICHT BLOG

De nieuwe woningmarktrapportage

Blog

We zijn alweer 4 maanden verder in het nieuwe jaar. Elk kwartaal brengt Brecheisen een woningrapportage uit waarin de marktcijfers per postcodegebied zijn gebundeld en geanalyseerd.

Deze rapportage is waardevol voor onze klanten omdat hierin de daadwerkelijke trends statistisch worden weergegeven. Ook delen onze makelaars hun onderbuik gevoel in de rapportage.

Overbieden blijft de nieuwe standaard. 55% van de tussenwoningen in Utrecht wordt boven de vraagprijs verkocht. Dit soort indicatoren worden in de woningmarktrapportage besproken voor de regio Utrecht, Houten, Vleuten, Amersfoort en Leidsche Rijn.

Ben jij benieuwd naar de cijfers vanuit de woningmarkt en de bevindingen van onze makelaars? Kijk op https://www.brecheisen.nl/164-4c20/woningmarkt-rapportage-utrecht-en-omgeving voor de woningmarktrapportage van het eerste kwartaal van 2018.

Ben jij opzoek naar een plek? of wil je jouw plek verkopen? Maak dan vrijblijvend een afspraak met een van onze makelaars. Neem contact op via 030-233 11 34 of mail ons via utrecht@brecheisen.nl