window.dataLayer = window.dataLayer || []; {% endif %}
OVERZICHT BLOG

Een goede start begint bij een perfecte fotopresentatie

Blog

Je wilt je huis verkopen. Je makelaar raad je aan om een professionele fotograaf in te huren voor de foto’s. Waarom is het inschakelen van een fotograaf goed voor de verkoop van je huis? En waarom is een meetrapport noodzakelijk?

Bij het verkopen van je woning komt veel kijken. Nadat je een makelaar hebt gevonden die jouw woning mag gaan verkopen wordt er een fotopresentatie gemaakt. Deze presentatie is het visitekaartje van jouw woning. Hiermee zal worden geadverteerd op Funda, de website van de makelaar, social media kanalen zoals Facebook en Instagram, maar ook in de etalage van de makelaar komt jouw woning te hangen op een mooie plek. De fotopresentatie is dus heel belangrijk.

De fotograaf maakt niet alleen mooie foto’s. Hij zal ook een uitgebreide video van de woning maken en aan de makelaar aanleveren. Zo kan de potentiele koper de woning nog uitgebreider bekijken. Ook worden er 360 graden foto’s gemaakt.

Naast de foto’s en de video wordt de woning ook ingemeten. Dit is voor het meetrapport én de plattegronden. De plattegronden worden in 2D en 3D opgeleverd.

Met deze uitgebreide fotopresentatie zorg je er voor dat je woning goed wordt gepresenteerd op de site van de makelaar, op Funda, in de etalage en in de verkoopbrochure. Laat die koper maar komen!